х х х

Славамир Адамович
Овладевая тайной ремесла,
меняю инструменты исполненья,
и вместо ускользнувшего весла
я ускоряю парусом движенье.
30.12.2021,
Bodо,Norge


х         х         х
Багацейце ў Новым Годзе,Беларусы!
Багацейце як заўгодна,толькі вось
не спрабуйце стаць жыдамі там ці рускімі...
Здраду не даруе Беларусь!
1 СТУДЗЕНЯ 2022,Bodо,Norge