Мы с тобою зашли далеко. из Миклоша Форма

Сергей Носов-Ужгородский
Мы с тобою зашли далеко.
Так далёко - не оглянуться.
Так далёко, что не вернуться.
Хоть минувшее - брызги "Клико".

Там начало, в минувших днях,
предрешившее всё и сразу,
в миг совпали и жизнь, и фразы,
как у девочек в дневниках.

Мы с тобой далеко зашли,
не стараясь ускорить признанья...
Чувств поспешность - любви угасанье.
Вечность - имя второе любви.
           *****

Ми з тобою зайшли далеко
Миклош Форма
http://stihi.ru/2022/01/03/565

Ми з тобою зайшли далеко.
Так далеко – не озирнутись.
Так далеко – не повернутись.
Хоч минуле – щаслива спека.

Там, в минулому, є початок,
той, що вирішив все одразу,
в мить співпали життя і фрази,
як в щоденниках у дівчаток.

Ми далеко зайшли з тобою,
бо не квапили час зізнання...
Неквапливе завжди кохання.
Вічність – друге ім'я любові.

Иллюстрация оригинала