Побажання на Рiздво-1 - 5шт

Елена Палагута
Из альбома «Під Зіркою Різдвяною»

«ПОБАЖАННЯ  НА  РІЗДВО»-1 \ 5шт.

1*
Світ дзвоном радісним Новий День зустрічає...
І сповіщає про народження Христа!!!
Добро у душі благодатне нам вливає...
І надихає нас повірити в дива...

Про благоденство він співає... І про щастя,
Що в Ніч Різдвяну всім дарує Зірку Мрій...
Любові Божої чудове, райське сяйво...
Нам залишається впустити дзвін святий!!!

Щоб ясні зорі ми з надією вінчали...
А день новий з блискучим успіхом дружив...
Щоб ми увечері з любов’ю засипали...
І кожен з нас всесвітнім щастям дорожив!!!

2*
Хай бальзамом в серці ллються
Казочок Різдвяних хвилі...
Хай зірки привітно блищать
В чудотворну зимню ніч!!!

І нехай душа мрійлива
Чари випити зуміє!!!
Добрий знак судьби узріє
В променях майбутніх днів!!!

3*
...Ніч за вікнами благістю ллється...
І прощальних промінчиків чари
У серпанку дрімотного сонця –
Наче тихих молитов свічки...

А у небі зірки мерехтливі
Розганяють прозористі хмари...
Відблиск променів сонних вплітають
У Різдвяні чудові казки...

...Запах хвої... Смолистий... Містичний...
І Різдвяних свічок аромати...
Мандариновий шлейф... Феєричний...
Терпкість вин... Кожен радий Святам!!!!

Викликає все хвилі натхнення!!!
В душах світлих, на щастя багатих...
І в очах променисто-мрійливих,
Що шукають у тьмі Божий Храм...

4*
...Смужок чорних пил скорботний
Ніч Різдвяна з душ зчищає...
Миті благосного щастя
Люблячим серцям несе...

В кулях на ялинці сяє...
І дзвіночками співає...
Радістю дзвенить прозоро...
Сяйво почуттів нам ллє...

...Сміх... Пісні... Веселі танці...
Бал з шампанським та свічками...
Щирої любові сплески...
Яснозоряні вогні...

Все чудово! Все прекрасно!!!
Дружно «схвалено» богами!!!
Не соромся, друже милий, –
Щастя чарівне прийми!!!

5*
...Ароматами клубиться
Дим святий свічок церковних...
Фарбами молитов пише
Диво-щастя полотно!!!

Бал нічний чудес Різдвяних
Почуття всі воскресає!!!
В день січневий пахне небо
Чарівним весняним сном...

...Ніч приходить рятуванням...
Казкою... Зірковим щастям...
Шанс дає нам не втрачати
Промінь благосних надій...

І в долоні нам кидає
Світ духовних діамантів...
Помагає день майбутній
Висвітлити сяйвом мрій!!!


ранее опубликовано здесь:
© Copyright: Елена Буторина-Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122010407365
http://stihi.ru/2022/01/04/7365