Побажання на Рiздво-3 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «Під Зіркою Різдвяною»

«ПОБАЖАННЯ  НА  РІЗДВО»-3 \ 5шт.

1*
...Сон чарівно-чудотворний
В ніч Різдвяну хай насниться...
А зірки хай пофарбують
Світлом щастя небеса!!!

Хай відкриються для серця
Почуттів казкові далі!!!
Хай натхнення нам навіє
Зимніх Янголів краса!!!

...Загадаєм ми бажання...
І помолимося Богу...
Лагідно, з благоговінням
Схилим голови пред ним...

І попросим наділити
Душі золотом таємним!!!
На побачення з дивами
Та казками поспішим!!!

2*
...Ніч прийде зі світлом зірки
У несплячі, чуйні душі...
Сотні миль пройти нас змусить
В пошуках таємних мрій...

Між серцями нам протягне
Ниті почуттів прекрасних...
І зведе нам храми щастя!!!
Без кровопролитних війн...

...Ніч Різдвяна потаємно
Явить зірочку яскраву...
А крила Любові Бога
В небеса дух піднесуть!!!

Щось нове, сліпуче, добре
У сердечка наші зійде!!!
Зацвітуть слова приємні...
І життя оновить суть...

3*
...Ніч скінчиться чудотворна...
Ранок дзвоном кришталевим
Про народження об'явить
Милосердого Христа!!!

Музики Душі Учитель
Сни залишить нам казками...
Та небесним світлом стане...
І влаштує нам свята!!!

...Воскресять дива Різдвяні
Світло душ... Живе... Блискуче...
Рятівне... Чудове... Гарне...
Подарують нам любов!!!!

Романтично чарівливий
Дух поезії святої...
І магічну всемогутність
Потаємних молитов!!!

4*
...Ніч Різдвяна нас навчає
Цінувати мить коротку –
Щастя, сумнівів, печалей
Й чарівництва джерело...

Знаки... Символи... Надії...
Звукопис живого серця...
Музику душі... Молитви...
Щирих почуттів тепло...

...В ейфорії від чаклунства
І у настрої чудовім
Хочеться душі святої
Світло щастя зберегти!!!

Лиш на мить воно приходить...
В час, призначений судьбою...
Так лови ту мить, мій друже!!!
І запам’ятай її!!!

5*
...Ніч Різдвяна співає про щастя...
Відчуття казки серцю дарує...
Відсвіт божого благословення...
І яскріння душевних вогнів...

Дух несе дивним вальсом Різдвяним
В світ чудес та дитячих фантазій,
Де заснем в чарівній ми колисці
І побачим феєрію снів!!!

...В тій країні казок та утопій
Повінчає нас зимня завія...
І поземкою мрії закрутить...
І запалить нам Зірку Надій...

Намалює на білих полотнах
Шлях до щастя... Зірчастий... І мудрий...
Що дозволить закоханим душам
Феєрверк зорних митей знайти!!!