З Днем Народження, Тамара!

Людмила Забелина
Присвячується
моїй тітоньці Томі.
     28.12.2022
       

З Днем Народження,Тамара!
Тітонька гарненька)))
Най же в небі жодна хмара!
Будьмо веселЕнькі)))
Будьмо щирі та надхненні
Жити до ста років!
Нехай внуки приїжджають
Гарні та  високі)))
Нехай бабцю на руках
Носять та цілують)))
Міцно й ніжно пригортають,
бАлують,милУють)))
Нехай квітами радіє
Тітчина оселя.
Будьмо всі здорові й щирі!
Ладні та веселі!