Побажання на Рiздво-4 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «Під Зіркою Різдвяною»

«ПОБАЖАННЯ  НА  РІЗДВО»-4 \ 5шт.

1*
...Ніч Різдвяна дуже скоро
Світлом зоряним засяє...
І зимовими казками
В хату крадькома зайде...

Та дивися, вже сьогодні
Тайно моляться ялини...
І світінням молитовним
Кожна з них нам чари шле!!!

...Їхні гілочки пухнасті
Сяйвом радості багаті!!!
І протягнуті усім нам
Навстріч... З вірою в дива!!!

А гірлянди мерехтливі
Вогниками щастя блищать...
І звучать прозорим дзвоном,
Мов провісники Різдва!!!

2*
...Знають лісові ялинки,
Що опівночі сьогодні
Чарівне Різдво розкриє
Золотаві Небеса!!!

Виконає всі бажання...
І відродить сяйво в душах...
Щиро-чистою любов’ю
Щастя увіллє в серця!!!

...Хай напередодні казки
Світло серця негасиме
Чудо-хвилями доходить
До коханих і близьких!!!

Зникнуть хай усі проблеми!!!!
Дух позбавиться від болю!!!
Пряний мед святої чаші
Створить добрими думки!!!

3*
...Щось божественне вітає
У Різдвяному повітрі...
Роздає свої щедроти...
І розвіює пітьму...

Дзвонів передзвін святковий
Повнить душі світлом віри...
У серця  вливає спокій...
І звільняє дух від мук!!!

...Вмить покинутість душевна
Уступає місце мріям,
Що капризи витісняють
Незавидної судьби...

І дають яскрить душею!!!
І радіти сніговіям!!!
Посміхатися щасливо!!!
Без мовчазної журби...

4*
Пір'я білого, сніжного блиску
В Ніч Різдвяну дарують нам диво...
Світ наповнюють снігом холодним...
Та в серцях творять щастя вогні!!!

Будь-яку мить тчуть з променів віри...
Ніжних нитей хисткої надії...
Крапель мудрості... Світла любові...
Зорних іскор святих почуттів!!!

5*
Ніч Різдвяна дає нам почути
Тихий поклик таємного щастя!!!
Розчинитися духом в любові,
В благодаті священних небес!!!

Прапори зимових сніговійниць,
Як вогонь воскресіння, сприйняти...
В Слові Божому віхи узріти...
Цінувати в житті те, що є!!!