Yesterday is History, by Emily Dickinson

Эмили Дикинсон -Сергей Ёлтышев
Прошлый день - история,
даль, столь далека;
Прошлый день - поэзия,
мудрость в облаках;
День прошедший - таинство,
днём настав сейчас,
а пока мы умствуем,
оба и промчат...





****************************************
Yesterday is History, by Emily Dickinson

Yesterday is History,         
'Tis so far away --            
Yesterday is Poetry --         
'Tis Philosophy --            
Yesterday is mystery --       
Where it is Today             
While we shrewdly speculate   
Flutter both away