Засинати груди до грудей

Марина Степанская
Засинати груди до грудей,
Прокидатись у твоїх обіймах.
Десь далеко - світ чужих людей.
Нас покажуть в мелодрамних фільмах.

Незліченні дні на самоті,
Невтишимі сльози крупним планом.
Траса. Шлях далекий. Заметіль.
Ти вже знав. Я - ні. О, мій коханий!..