досить

Анатолий Ник Галич
Холод ночі.
Холодні очі.
Кригою вкрилась вода,
Скриглі у горлі слова.
Хмарою схований місяць,
Щастя тривало аж місяць.
То й вдосталь..
Скінчилася осінь.
Схолонула постіль.
Жилося-булося,
Та й досить.