Сьогоднi - Собор Богородицi

Лю Нели
Сьогодні - другий, Світлий День Різдва!
Цей день - Собору Богородиці Святої!
Бажаю всім у серці миру і добра,
Віри відвертої та на душі споко'ю.

Пречиста Діва людству Спаса народила!
Слава Творцю! Славімо Бога повсякчас!
Нехай міцніють у молитві наші сили,
І Матір Божа завжди молиться за нас!

Святу, Преславну нашу Матінку Христа,
"Достойно є, яко воістину блажити..."
Лікує душі нам Її безмірна доброта.
З Різдвом Христовим, любі Божі діти!

        08.01.2022