Жахливi новини

Пётр Троян
Жахливі  новини
Ранкових цих шпальт:
Живе все загине...
Гештальт.
Сонечко згасне -
Читав, моя мріє,
Робити що, власне,
Я не розумію.
Пішов би я гордо,
Та діти малі,
А в мене іх О`рда,
Тай взагалі...
Із даху водою
За комірець...
Краще поснідаю,
Хай йому грець...