Закв тчала мене Доля

Наталия Макаревич
Заквітчала мене Доля
У травневому саду,
Колихала  і Недоля,
Та дивилась,  чи засну.
А я очі вже відкрила,
Вмилась  росами  зорі,
І світанку посміхнулась,
Та раділа чистоті.
Пташка радісно щебече
Переливами весни,
Вже  душа сягає Неба,
Вона вільна від сльози.
Закружляла мене Доля
У травневому танку,
А  Недолю я приспала,
Бо весну - красу  люблю!