Для тих, хто народився у Рiздво... - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «Під Зіркою Різдвяною»

«ДЛЯ  ТИХ, ХТО НАРОДИВСЯ  У  РІЗДВО» \ 5шт.

1*
З Днем народження, Зірка Різдвяна!!!
Вір! Люби! Сподівайся на Долю!!!
І сама кожну мить сяй, мов сонце!!!
І близьким сяйво серця даруй!!!

Будь красива душею! Щаслива!!!
І виконуй в житті Божу Волю –
Розсипай Світу промені щастя
І казками Різдва всіх дивуй!!!

2*
З Днем Народження в Різдво!!!
Хай дарують Вам добро
Золотаві Небеса!!!
Чудо-сяйво ллють в серця!!!

3*
День Народження в Різдво –
Це подвійно Свято, друже!!!
Хай же Світло і Добро
Ллє воно у чисту душу!!!

А Різдвяна Зірка хай
Божу благодать дарує!!!
І для тебе творить Рай!!!
І дивами дух чарує!!!

4*
Народився ти в Різдво... \ народилась
І тому в душі Добро,
Наче ясна Зірка сяє!!!
Променями Світла грає!!!

Береже хай Янгол твій
Сяйво це Різдвяних мрій!!!
Виконає всі бажання!!!
Виправдає сподівання!!!

5*
З Днем Народження в Свято Різдвяне!!!
З сяйвом Зірки Різдвяної в серці!!!
З тайним променем Божого Дару
У твоїй кришталевій душі!!!

Щиро вдячна будь Доброї Долі!!! \ вдячним
Збережи див Різдвяних джерельце!!!
Йди до Щастя лиш Зоряним Шляхом
Й досягни у житті всіх вершин!!!


ранее опубликовано здесь:
© Copyright: Елена Палагута, 2022
Свидетельство о публикации №122010804624
http://stihi.ru/2022/01/08/4624