Яким нежданим видався цей сiчень

Елена Эшвович
Яким нежданим видався цей січень...
Яким яскравим був вчорашній день!
Душа так милувалася обличчям
Землі Святої в серці лісу!.. Дзень...

Дзелень... - співали проліски й нарциси,
І сонечка усміхнених кульбаб.
Це рай, ота зелена купіль лісу,
Й можливо найжаданіша із зваб

На Сході, в січні... Ні, то не уява!
В природі стільки дивних одкровень!..
Воістину - життю: і честь, і слава!
І Господу подяка за цей день.

Примітка:
"Свята земля" в даному вірші напряму йдеться мова про країну Ізраїль.
Доречі, лісів, до яких ми звикли, в цій країні немає. Приблизно 70 відсотків лісу - рукотворні.

Фото - авторське, зроблене 8 січня 22 року