***

Вера Деревьянко
Летять в голову думки

  сідають на нейрони як на дроті

перегукуються залюбки

наче жабки у болоті.

Беру ручку неспішу

Гарний віршик запишу

У стіхіру запускаю

Вільно
там вони літають
Мене радо покидають

до вас люди
залітають.
Веселять вам ваші душі
Бо бува печаль вас душить.