Насiялося страхiв навкруги

Наталия Рыбальская
Насіялося страхів навкруги.
І кожна тінь шепоче : "обережно".
І, мороком торкаючись руки,
Марнує Всесвіт гірко та безмежно.

Неначе окуляри з темним склом
Напнула ніч на очі всім зненацька.
І вдарила по озеру веслом,
Щепочучи прокляття, щось відьмацьке...

Розбити чорну воду наче скло,
Відкинути з вікна туман фіранок.
Як темно...
Наче ніч - то страх і зло...
Минеться -
Після ночі завжди ранок....
9.01.22