Заснежило...

Светлана Шакула
     Засніжило… Замело…
     А в душі – сніжинки грають…

     Щастя-радість не прийшло –
     Янголом ввірвалось!..

     Усміхнулось – ніжно-ніжно…
     Засміялось – білосніжно…