Слухати

Лина Зыбина
Очі заплющені, вуха прикриті,
усі поринають у власні думки.
Це відбувається кожної миті:
і наодинці, і коли навпаки.

Нажаль, не впливає рівень освіти
на усвідомлення істин простих...
Слухають люди не аби зрозуміти -
чекають на чергу відповісти.