Muky Mudretsya

Ян Ждан
;МУКИ МУДРЕЦЯ;

Пишу... Свідомо ображаю риму,         
Плекаю літери, народжую слова,    
Спішу ідею заховати в мури,               
Вона тендітна, тільки в снах жива..!  

Кричу... А підсвідомо прагну тиші,
Силкуюсь у камінні душі вбити цвях,
Я задля смертних власний рай залишив,
Митець-месія та безкрилий птах...

Живу... Свідомо ігнорую тління,
Руйную штампи, відбудовую мости,
Зоря запалює моє сумління,
Насіння мудрості зачне цвісти...

; Ян Ждан  01.01.2022