Синяя вечность Blue etern! ty Синя в! чн! сть

Евгений Витальевич Антонюк
          Автор текста (слов):
Козловский Г.
Композитор (музыка):
Магомаев М.

               Синяя вечность   

         (Синя вічність)    



Море вертається

Говором чайок,

Спiвом прибою

Світанок явля.

Серце, як друга,

Море вiтає,

Серце, як пісню,

Робить душа.


О, море, море,

Відданим скелям

Ти ненадовго

Даруєш прибій.

Море з собою

Вiзьми мене в далi

Вiтрилом червоним

Серед стремнин.


Зiрки тужливi

У пошуках ласки

Крізь синю вічність

Летять до землі.

Море назустріч їм

У казки дитячi

На синіх долонях

Несе кораблі.


О, море, море,

Відданим скелям

Ти ненадовго

Даруєш прибій.

Море з собою

Вiзьми мене в далi

Вiтрилом червоним

Серед стремнин.


О, море, море,

Відданим скелям

Ти ненадовго

Даруєш прибій.

Море з собою

Вiзьми мене в далi

Вiтрилом червоним

Серед стремнин.

Море вернулось
Говором чаек,
Песней прибоя
Рассвет пробудив.
Сердце, как друга,
Море встречает,
Сердце, как песня,
Летит из груди.

О, море, море,
Преданным скалам
Ты ненадолго
Подаришь прибой.
Море, возьми меня
В дальние дали
Парусом алым
Вместе с собой.

Грустные звёзды
В поисках ласки
Сквозь синюю вечность
Летят до земли.
Море навстречу им
В детские сказки
На синих ладонях
Несёт корабли.

О, море, море,
Преданным скалам
Ты ненадолго
Подаришь прибой.
Море, возьми меня
В дальние дали
Парусом алым
Вместе с собой.
С собой!

О, море, море,
Преданным скалам
Ты ненадолго
Подаришь прибой.
Море, возьми меня
В дальние дали
Парусом алым
Вместе с собой.
С собой!
С собой!
С собой!