Нехай засiэ

Клавдия Дмитрив
Нехай Господь засіє всіх добром,
По всій країні хай засіє миром,
Родина хай збереться за столом,
Здоров’ям хай засіється всім щиро!

І радістю засіється хай скрізь,
Все всіяне хай стане буйноцвітом,
Гірких щоби ніхто не мав більш сліз,
Їх, мов полову, видує хай вітром.

Нехай засіє світлії думки,
Тепла у душі кожному насіє,
До щастя хай відімкне всі замки,
Зернят добра ніколи не маліє.

Довіру хай посіє поміж нас,
Хай між людьми посіє розуміння,
Бо черствість домінує повсякчас…
Нехай засіє чистеє сумління.

Хай людяністю всипле, як піском,
І мудрістю хай густо всім засіє,
Хай все візьметься дивоколоском,
Серця холодні хай любов зігріє.

То ж щедрою хай буде та сівба,
Хай без упину чесністю всіває,
Багатими щоб були ті жнива,
І густо хай усе це проростає.

14.01.2022 р.