Старий Новий рiк

Шурченко
Рік старий новий… Дурниця.
Еталон оксюморону.
У башці кукують птиці.
Я шукаю цитрамону.

Хворі, втомлені, розбиті,
Святкували всі завзято -
І хохли, і московити
Люблять новорічні свята.

Марафон. Два довгі тижні.
Організму це непросто -
Вдома, у друзяків ближніх,
Вдень, за північ, тост за тостом.

У душі чомусь тривожно.
На столі горілка клята.
А печінка: Скільки ж можна!
Отака фігня, малята.