Phantogram In A Spiral

Рустам Ябин
I’m a meme on a feed in a spiral,
Imitate elevate making heads roll.
Every day, every day in a spiral,
Every night dancing with my shadow.

Runaway to the shade in a spiral,
Imitate elevate watching heads roll.
    
I can see the end is coming round,
Every day, every day in a spiral,
Better help me now I'm going down,
Every day, every day in a spiral.
 
I’m a void in a hole in the hollow,
Fantasy on a feed wanna follow.
No mistake catch a break with your High Hopes,
OK OK put you in a k hole.

I can see the end is coming round,
In a spiral,
Better help me now I'm going down..

When did I get home,
Around and around it goes,
Am I all I know,
But you still keep calling,
Where did my time go,
All around and around it shows,
I am all I know,
But I still keep falling..

I can see the end is coming round,
Every day, every day in a spiral,
Every day, every day..
Better help me now I'm going down,
Every day, every day in a spiral,
Every day, every day in a spiral.