сонце сходить сп ва...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *


                Отцеві духовному
                улюбленому Олегу М.
                присвячується


І сонце сходить — і
                співає
Все, що з любов’ю, — виливає і співає
Світ створено любов’ю
                і добром
І корабель великий
і паром — це церква, коли
     в Вічність прибуває


О що з берега вічності —
                нам прилинає?
Любов! —
Любов! —
Любов! —
Христос
нас двох в любові знає
отець співвідкриває та й — співає
любов! Любов! —
і дух здобув обнов!
отець — це як Христос мені!
що в довідник ви заглядаєте?
                питаєте?



та киньте!
світ в страху й трясеться
я й так знаю


та ми гарячі
ми — гарячі
ми це знаємо!


ось Божа Мати —
як партизанів ніби
нас ховає!

15.01.2022,
свято Серафима Саровського, давнього Вчителя