В неб м сяць горить...

Владимир Козачек
    Пісенний текст

В небі місяць горить-
Чисто-чисто,
Поряд зорі висять,
Мов намисто,
Не забуду ту нічь
Я ніколи,
Нам тоді грала скрипка
Нікколо!

Аж до ранку пливли
Дивні звуки,
Обвивали тіла
Наші руки,
Скрипка грала всю нічь
І не знала:
Спокій мій назавжди
Ти забрала...

Хмара сонно пливе
В темнім небі,
Та для мене вона-
Білий лебідь!
До нестями любить
Став я ночі:
Там любовью горять
Твої очі!

Горло даве сльоза
Без зупину,
Та я вірю тебе
Я зустріну,
Обійму і скажу
-Дивовижна!
Я кохаю тебе
Ніжно-ніжно!

Я малюю тебе -
Ангел ночі,
Я у серці твоїм
Бути хочу,
Я не можу забуть
Твою ласку,
Подаруй мені ще -
Ночі казку!

Ти приходиш у снах
Все частіше,
Знай, що ти на Землі -
Наймиліша!
Все в моєму житті
Зупинилось...,
А що як то мені
Все наснилось...

Все в моєиу житті
Зупинилось...,
А що як то мені
Все наснилось...

А що як...
То...
Мені...
Все...
Наснилось...

25.12.2021-15.01.2022 г.г.
Владимир Козачек
16.-1.2022 г. 18:57