Благословенних сн в

Наталия Макаревич
Благословенних снів,
Замріяної тиші,
Зірок яскравих
Та солодких почуттів,
Нехай рожева хмарка
Заколише
Та обійме тепленько
Серця спів!
Нехай у сні чудово пролітає
Птах щастя, сонцесяйного буття,
Нехай Господь  життя Оберігає,
Нехай душа гармонію плека!