Та мниць нахт галь...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *


           Сину і Слову
           з любов’ю
           присвячується


      І нецільні в Христі діти
      розсіяні
      можуть пізнать — лиш 
        брили й планети,
      що в них Всесвіт цей
                розлітається...
                І.Ш.


Таємниць нахтігаль
по-російськи і піє і п’є
                й пахне
як сам пан гураль


Хоч би в світі поет
та й дійшов до пуття
до прориву до совісті
аж до Неба!
і на Небо взяття!
хоч один би поет
так дійшов до Життя!!


Зразу інший політ —
Зразу вишнє життя!!
Та февраль
унизу
волочіння країн і руїн
Мимо Господа втрапити —
розсипаються всі
і краї —
нічиї
нічиї!

17.01.2022, передсвято
Хрещення Господнього
і Богоявлення