Lola Nameless

Анфиса Третьякова-Федина
Мала твої вуста мене п'янять
Солодкі і такі легкі,
Терпкі від білого вина
І ти так лагідно сама
Торкаєшся моїх
І обертом вже голова
І слід твоїх зубів
Червоний,
Ніби мак
І в стелю тяжко й легко так
Здіймається мій АХ
Мала ти краще ніж спокуси гріх
І твої пальці по плечам
І відчуваю я мурахи скрізь
Я хочу доторкнутись до шкіри
Оксамит
Вологий слід від язику
Шепочу ще ось так люблю
Най буде наша ніч така ж як ти
Запаморочлива та запальна
Торкнись персів моїх
Мала ти у сю ніч моя
Та не спокуси гріх
А смак кохання на вустах
Твоїх такий п'янкий.