Не вмiю людям заздрити

Елена Эшвович
Не вмію людям заздрити. Для чого?..
Мене і не турбує що в них є.
Завжди казала: дякувати Богу -
За те що маю. Інше - не моє.

Бо як чогось немає - то й не треба,
Якщо вже того доля не дала.
В людини, як помислити, потреба
Проста - аби здоровою була.

Здоров'я є - то й праця не лякає.
Як щось болить - не милий білий світ,
Бо й сонце вже не так у небі сяє
І погляд у весну - як в пустоцвіт.

І вже тобі нічого не потрібно
З того, чого ти так хотів колись!
... Ще добре як кохані поруч, рідні,
А без дурниць неважко обійтись.