Я стiльки лiт мандрую за тобою

Елена Эшвович
Я стільки літ мандрую за тобою -
Це пів життя!.. І всього кілька віршів...
Якби змогла, то стала би водою,
Щоб вимити із нас каміння грішне.

Щоб "завтра" не доводилось латати
І знати: що б не сталося в дорозі,
Ми й далі будем вчитися прощати.
В коханні ми усе здолати в змозі.

Без нього - марно все, усі ті мандри.
Без нього всі зусилля - проти вітру,
А у моєму серці б'ється мантра:
"Завжди разом - і в ніч, і в ранок світлий."