Вище неба

Ник Скай
Там де немає смутку,
Там де нема жалю
Я проспіваю Данте
Мелодію свою.

Там де нема секретів,
Там де нема брехні
Я потону у очах
Безмежній глибині.

Там де нема прощання,
Й кінця життя нема
Нам зовсім не потрібні
Звичні усім слова.

Там за відкриту душу
Кохаєш над усе,
Там сорому не знаєм,
Лиш почуття несе.

Там простір не зникає,
Там мрія наяву,
Тільки тобою, Данте
Я дихаю й живу.

Там вірність вище болю,
І кров, наче вино,
Солодкі наші ролі,
Та грішні все одно.

Нам нікуди втікати,-
Від себе не втекти..
Там вміємо прощати,
Й до серця шлях знайти.

Там літо про нас мріє,
Й чарівний цвіт в саду,
У полум'ї холоднім
Тебе я віднайду...

P.s. Your Beatriche