Вже позаду свята новорiчнi

Владимир Багарт
Вже позаду свята новорічні,
Поглинає нас сіра буденність
Так багато загадано у січні,
Що душа відчуває натхненність

Навіть диво, здається, існує
І що ми загадали, здійснимо
Доки, в серце натхнення панує,
Тепло нам і в лютуючу зиму.

І поети говорять про щастя,
А художники пишуть світанки
Всі ми йдемо разом до причастя,
Долі, виконавши забаганки.