Як жаба гадюку ганяла

Шишикин Александр
Нюхнув Володька коксу жменю,
І зрозумів що він як Ленін,
Як Македонський що Сашко!
Та ще й під боком хитрий Беня,
(Вони одних слов‘янських генів)
- Ти вошдь Володя! Ну а шо?

- Давай загонимо Петруччо,
Його актив тебе не мучить?
Не криголамить сивочлен?
Грошей там зельце, добра куча,
Накупиш собі коксу тучу,
Навік тобі настане дзен.

А батько нації злякався:
- «Давай газуй, @б тваю вать».
В Польщу; з дружиною з’їгався,
У помсті на горілці клявся
Та й план задумувать узявся,
Як членограя наказать.

Помпезно пороха стрічали,
Електорат в Жуляни гнали,
Мов стадо попаски пастух.
- Нам порох треба! Сало, Сало!
(Качки і гуси гильготали)
Робили Прахові пімсту.

Дав защоку алкаш наркєту,
Попкорн, півас, гострі сюжети.
Заруба люта - чорт і біс.
Горілка, кокс і канабіс,
В сторонкі курять всі Гамлєти,
Кіна давай! Це наш дивіз.

©Шишикін Олександр.

ВЛУЧНО ПРО ПОЛІТИКУ:
https://t.me/politikstih