Про каву i Лапика

Тайный Альков
Твій ранок починається із кави?
А мій розпочинається із Лапки,
В ранкові  сни, захопливо - цікаві
Втручаються його пухнасті лапки.
І вимагають різні забаганки,
Бо є у них на це свої підстави,
Та разом з тим, недоспані ці ранки
Не проміняю я на «просто каву».