Черноморочка

Анатолий Дугин
Черноморочка идэ
Черноморочку видэ
Ой рай тир-дар-рай
Черноморочку видэ.
Черноморочка моя
Напои мого коня (2р)
Ой рай тир-дар-рай
Напои мого коня.
Я бы рада напувай
Мою свадьбу нэ вэртай
Ой рай тир-дар-рай
Мою свадьбу нэ вэртай
Пусты,пусты ридна мать
На вулыцю погулять(2р)
Ой рай тир-дар-рай
На вулыцю погулять.
Иды дочка нэ боись
Заворота тай вернысь
А шо то загулянье
Заворота тай вэрнысь
Черноморочка идэ
Черноморочку видэ
Ой рай тир -дар-рай
Черноморочку видэ.