И те чакам...

Ирен Тодорова
Както чакам сутрин зората.
Както цветето - дъжд.
Като кораб – попътния вятър.
Женски устни – любимия мъж.

Като просяк премръзнал – супа гореща.
Както майката вечер –  закъснялото свое дете.
Като  влюбени – първата среща.
Комарджия както очаква – силна карта от ново тесте.