На пелюстках шовкових почуттiв-2 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-2 \ 5шт.

1*
Любов – як цвітіння весни молодої...
Тендітне... Невинне... Легке... Білосніжне...
Піднесено-радісна та поетична
Її неземна, дивовижна краса!!!

Прозористий погляд... І посмішка світла...
Думки ясно-чисті... І мрії безгрішні...
Злетіти душа в світ астральний бажає...
И щастя поему знайти в небесах!!!

2*
Любов – як трепетний бутончик...
Збентежений... І ледь розкритий...
Радіє в променях весняних...
Від подиху вітрів тремтить...

Росинки в пелюстках ховає...
І прагне до тепла та світла...
На світ земний глядить натхненно...
І мріє квіткою цвісти!!!

3*
Любов – як гілочка бузку,
Що про казкове щастя мріє...
В сердечках квітів ніжність гріє...
Кохання пестує красу...

П’ятизіркових почуттів
Пізнати хоче таємниці...
І, наче добра чарівниця,
Обвити щастям все в житті!!!

4*
Любов – як макове цвітіння...
Захоплене... І променисте...
В шовках її серцям коханців
Затишно, тепло повсякчас!!!

Її свята, пестлива ніжність
І почуття палкі, вогнисті –
Наповнюють життя натхненням...
Дають життєвих сил запас!!!

5*
Любов – фіалки світло чарівне,
Народжене квітучою весною
У сутінку прозорому, сумному
Лісів, що творять сяйво рятівне –
 
Світіння, що наповнює серця
Лілових та рожевих мрій вогнями...
І вказує до щастя шлях весняний
Крилами райських птах і янголят!!!