Зо смакОм! I, Раю, страхУ НЕ МАЙ!! I Я НЕ МАЮ!!!

Зозуля Юрий Павлович
   навпрошки?
   биті крізь горшки??
   смертнії гріхи й грішки???

   це ті, каїни-паскуди!
   Богу й люду вічні юди!!
  "іхтамнєтствуют" що всюди!!!

   вже, ЗАгадОЧНОСТЬ, бувай?
   з решти тих КОЛЄН вставай??
   й, всєм сортіром, прися в рай???

а в РаЮ, при краЮ, хвіртка й брама, для ріднІ Адама, воротар спить, то Петро чи Микола, й нікого ж довкола...........

...ХТО ПРИ БРАМІ — НЕ ДРІМАЙ!
...Й, ТЕРМІНОВО Ж, — ЗБУДИ РАЙ!!
...Й, НАВСТІЖ (й кому ж???), — ПРОЧИНЯЙ!!!