На пелюстках шовкових почуттiв-3 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-3 \ 5шт.

1*
Любов – як проліски усмішка,
Що посеред снігів зимових
Передчуттям весни хмільної
Серця закохані п’янить...

І сльози щастя викликає...
І світло ллє усім чудове...
Вуста рум’янцем прикрашає
І блідість бархатних ланіт...

2*
Любов – захоплення таємне
Бруньок, що віченька відкрили...
І пристрасне бажання їхнє
Цвісти та радувати світ!!!

А їхня тайна невловима
Народжує у душах крила
Високого польоту мрії,
Що нам дарує щастя мить!!!

3*
Любов – сережки від берези
Тендітний, ніжний завиточок...
Його невичерпне натхнення,
Що вірити дає в дива!!!

Вітри витримувати люті...
І берегти у серці вогник –
Від завірюх зимових в травні,
В часи, коли прийшла біда...

4*
Любов – шовки акацій білих...
Суцвіть ажурних аромати...
Квіток невинних чудо-ніжність...
Перлинного серпанку блиск...

Таємна боязкість в усмішці...
І пристрасть в душах делікатних...
Чуттів шовкових благородство...
І пахощі приємних слів...

5*
Любов – кружляння цвіту яблунь...
Рожевих їхніх мрій серпанок...
Тендітна ніжність, невагомість
Легких метеликів-квіток...

І серця люблячого мрії...
І почуттів прекрасних танець...
І павутинка митей щастя...
І шелест крилець-пелюсток...