***

Вера Деревьянко
така форма подачі мене напрягає ...
про те про що знаю...
 сто раз повторяє.

та я б нехотіла уроки міняти
бо в перше знайомство
корисно те знати ...

про себе про почки про організм.
який в організмі живе комунізм.

повторяти я буду думки про процеси.
які нас цікавлять в людей інтереси.