На пелюстках шовкових почуттiв-4 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-4 \ 5шт.

1*
Любов – вишневих пелюсток
Рожево-світосяйний настрій...
І граціозний вальс квіток...
І феєричні їхні чари...

Це невагомих мрій політ...
Дзвін  кришталевий рос перлинних...
Закоханих сердечок зліт...
І щастя зорного хвилини...

2*
Любов – священний трепет серця
Небесно-синіх незабудок...
Кристальність мрій... Чуттів безсмертя...
Закоханості тайний смуток...

Немає клятв у них... Та вірність –
Смарагдів сяючих цінніше!!!
Дорожче золота, сапфірів...
І блиску всіх валют миліше...

3*
Любов – розкішний цвіт магнолій...
Святого щастя чудо-чаша...
Емоцій келих кришталевий...
Не встежиш – розіб'єш чуття!!!

Але те сяяння перлинне,
Що в душах з кожним днем все краще,
До серця рідко підпускає
Печалі й труднощі буття...

4*
Любов – черемхи цвіт весняний,
Що не боїться снігу й вітру...
Весни мінливої капризи –
Лиш стійкість почуттям дають!!!

І чим серйозніше негода,
Тим нам миліше щастя світло!!!
Тим невразливіше й міцніше
Сердечок люблячих союз!!!

5*
Любов – ромашок чарівливість...
І королівський шарм! І скромність!!!
І зорне сяйво митей райських...
І почуттів всіх простота...

Всі пелюстки ромашки – «любить!»...
І особлива ця духовність –
Мов оберіг сім'ї та шлюбу!!!
І в щастя зоряні врата!!!