Surrended. Бирюзовое море

Лана Балашова
Surrended.

Surrended.

I surrended immediately
After looked in your eyes
Because i'd seen the sea inside.
This is irreversibility.
The turquoise whirlpool
Wich swallowed me full


Сборник "Бирюзовое море"

Сдалась.

Сдалась сразу
Заглянула в твои глаза
Увидела море внутри
Это была необратимость
Бирюзовый водоворот
В который меня
Затянул полностью ты