На пелюстках шовкових почуттiв-5 - 5шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-5 \ 5шт.

1*
Любов – як зоряне світіння
Перлин конвалій білосніжних...
Грон їхніх крихкість, граціозність...
Дзвіночків ніжних тихий дзвін...

Але беззахисність – обманна!!!
За нею – стійкість уз священних!!!
Божественної сили сяйво,
Що береже в серцях вогні!!!

2*
Любов – неначе сад квітучий
Хвилин нев’янучого щастя!!!
Як щедрий дар Весни! Як свято
Для ніжно люблячих сердець!!!
 
Чуття всі променями сяють...
А ніжність у вінчальній сукні –
Завжди прекрасна та бажана,
Як благодать ясних небес!!!

3*
...Любов – мереживо ажурне!!!
З конвалій непорочно-чистих...
Півоній трепетно-розкішних...
Ромашок янгольски-простих...

Духмяних гілочок акацій...
Бузків зірчасто-променистих...
Тюльпанів вогненно-величних...
І незабудок голубих...

...Є в ньому білий цвіт шипшини...
І маків прапори червоні...
Магнолій фантастичні ельфи
На довгих, звивистих гілках...

І пролісок зірки блакитні...
Жасмину пелюстки шовкові...
Весна нічого не шкодує,
Щоб ніжність зберегти в серцях!!!

4*
Любов – блиск білого жасмину...
Його до сонечка стремління...
І королівська величавість,
І щирість почуттів простих...

Його закоханість невинна...
Таємне пристрасне томління...
Чар запашних блаженний трепет...
Вогні сердечок золотих...

5*
Любов – нарцисів гордовитих
Магічні чари... Мрій яскріння...
Привабливо-цілюща сила...
Велично-чарівна краса...

Закоханість благоговійна...
Сердечок сонячних проміння...
Зітхання радісно-щасливе...
Душа, що прагне в небеса...