Антон ю Великий!

Игорь Степанович Шевчук
щонайщасливіш щастя є
ніщо тебе не дістає
щонайщасливіш щастя є
весь світ десь є —
ніяк тебе не дістає!!
серцеум
невинне те дитя
з тварного випало буття


мабуть
то ум Христовий
з щастя в щастя — тяги!!

30.01.2022,
свято прп Антонія Великого,
пустельного життя начальника,
з причастям