***

Гасан Раджабов
Рангар батар рагукандис ухшаре дустар,
Чве нуре зал алеф шигид мидис э Аллах
Кюсе сувар суман ибьхин бармакар але,
Алгаку туфангар вакас чиркас хазуре.

Учин гумур вас ис хар яга хазуре дуст,
Яг дагай гуш дагай адис ваш атучи уст.
Хуте капур суман хазур вакас кюре хас,
Хярар ки хайван суман хазур какун вун хас.

Саглуг каркалай жигил агуларин игит,
Бици гумур хя хуф сувари кацуна лит.
Хулданин иркарис багае дуст ага гаф,
Канхучин хазуре вакас уч кулбан акас.