На пелюстках шовкових почуттiв-6 - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-6 \ 10шт.

1*
Бархатистістю
І грацією звивів
Чарують квіти...

2*
Шарм королівський
Легкокрилих квіточок
Серця чарує...

3*
Шарм та жіночність
Граціозних квіточок
Полонить душу...

4*
Бездоганністю
І янгольським світінням
Чарують квіти...

5*
Щось божественне
І трепетно-яскраве
Таїться в квітах...

6*
Мальовничістю
Пелюсточок крилатих
Дух полонений...

7*
Невинний погляд
Квітів янгольськи-святих
Чарує душу...

8*
Світ сприймаючи
Затишним та щасливим,
Танцюють квіти...

9*
Елегантністю
Усмішок чарівливих \ усмішки чарівної
Полонять квіти... \ полонить квітка

10*
Сприймає чуйно
Всі відтінки почуттів
Тендітна квітка...