Принесла Галя воду

Виктор Аугустыняк 2
Несе Галя воду, відерці ті - качки
А  за ній Іванко лізе  на карачки
Галю моя Галю дай води напитися
Учора дав банку, треба похмелитися.
Галя зупинилась, відра уронила
Бідного Іванка водою облила.

Несе Галя воду черевики в навозі
І лежіть Іванко мокрий на дорозі.
Галю моя Галю, що ти наробила
Бідного Іванка водою облила.

Несе Галя воду піввідра немає,
А мокрий Іванко матом їй благає.
Ой ти стерву Галя скоро кину пити
І тоді я буду знов тобі любити.

Іванко, Іванко відповіла Галю
Коли кинеш піти тобі привітаю.
А поки Іванко швидке іди спати,
А коли прокинешся буду шанувати.

Несе Галя воду, несе тай сміється,
А за ній Іванко дуже мокрий в’ється.
Галю моя Галю йдемо у мою хату.
Бачиш я тверезий, готов тобі кохати.

Відповіла Галю: «Не треба брехати!»
Ти у цьому стані не можеш кохати.
У домі води не має, мати бороніться
Краще пій водичку, щоби похмелиться.

Несе Галя воду нікого не має,
Підходить до дому та тяжко зітхає.
Ой ти Галю, Галю, що ти наробила
Від себе дурепа жениха відбила.