Лiмiт на щастя

Наталья Кислощук
Не руш тернового вінка,
Навіть - не дмухай.
Мені ця тиша так дзвінка,
Що глохнуть вуха.

Не приручай... Мій серця щем,
Лиш волі хоче.
Нехай болить, нехай пече,
Хай кровоточить.

І хай ніколи не мине
цей біль по колу.
Ніхто ж, нізАащо не збагне
Чужого болю.

Колись попав ти влучно в ціль...
Ти в серце вцілив.
Відтоді я й нестерпний біль -
Єдине ціле.

Нехай мені цей біль пече,
Стікає кров'ю.
Наївні люди... Що це все -
Зовуть любовью.

Нам повернути душ політ
Уже не вдасться:
Ми вичерпали свій ліміт...
Ліміт на щастя.