П ятдесятий колос

Клавдия Дмитрив
Чудовий сім’янин, дідусь і тато,
Йому сьогодні рівно п’ятдесят,
Лиш пів століття, зовсім небагато,
Та ювіляра саме час вітать.

Життя подружнє вміє цінувати,
Дружину, як зіницю, береже.
Життєва нива стала дозрівати
Сьогодні, в п’ятдесят. Це лиш чи вже?

Ще до сьогодні нива колосилась
І кожен колос злотом наливавсь,
Мов на вітру, на хвилях вся котилась,
До неї ювіляр наш придивлявсь.

По колосу щороку додавалось,
Сьогодні ще один йому додавсь,
На кожен крок вся нива озивалась,
До звуків іменинник прислухавсь.

Дзвенить йому сьогодні все колосся,
Співає пісню нива золота,
Щоб ще літ сто щасливо прожилося,
Хоч сивину колосся те впліта.

Хай нива золотая дозріває
Й Господь роки-колосся додає,
Всевишній хай завжди благословляє
І Ангел всюди руку подає.

01.02.2022 р.