На пелюстках шовкових почуттiв-7 - 10шт

Елена Буторина-Палагута
Из альбома «На пелюстках шовкових почуттів»

«НА  ПЕЛЮСТКАХ  ШОВКОВИХ  ПОЧУТТІВ...»-7 \ 10шт.

1*
Світло квіточки –
Любові промінь зорний...
Надії пломінь...

2*
У рядки зізнань
Вплітаю промінь сонця
Малюнком тайним...

3*
Хай весна живе
У трепетному серці
Світінням квітів...

4*
Щастя алмази
Сяють нехай у очах
Квітів яскрінням...

5*
Щастя сузір'ям
На небосхилі блищать \ Хай в серці ніжнім блищить
Серця пориви... \ Квітка надії

6*
В ніжності квітів
Мрією тягнеться дух
До зорних чарів...

7*
Сонця промінчик
Хай відігріє серця
Казкою квітів...

8*
Світлом струмують
Чари весняних квіток...
Ніжних... Тендітних...

9*
Квітів цвітіння
Тайною зорних чуттів \ Тайним коханням весни
Всесвіт чарує...

10*
Квітчаний янгол
Хай доторкнеться крилом
До світла серця...